NULL
	
Aabenraa

Aabenraa

Lindpro i Aabenraa dækker hele det sønderjyske område - ikke blot geografisk, men også med en bred vifte af el-tekniske løsninger og kompetente medarbejdere.

Med næsten 100 år som lokal el-installationsvirksomhed i Aabenraa har afdelingen opbygget et stærkt lokalkendskab. Ingen opgave er for lille eller for stor for Lindpro i Aabenraa.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser. Afdelingen kan trække på koncernens samlede ekspertise, hvilket giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv de mest krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau.

Bred el-teknisk ekspertise

Afdelingen har stærke kompetencer til at sammensætte, drive og implementere el-entrepriser, der rummer flere fagområder. Vi kvalitetssikrer både vores løsninger og arbejdsprocesser, så vi leverer den bedste entreprise til den bedste pris. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau.

Kompetente servicefolk

Lindpros 24-timers service sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Lindpro tilbyder også individuelle serviceaftaler tilpasset kundernes behov.

Certificeret sikringsinstallatør

Lindpro i Aabenraa er certificeret sikringsinstallatør med solid erfaring og bred faglig ekspertise inden for svagstrømsinstallationer. Lindpro tilbyder offentlige og private virksomheder den nyeste teknologi og fleksible løsninger på sikringsområdet, samtidig med at vi naturligvis imødekommer individuelle behov og ønsker.

VVS

Skal du have skiftet en varmepumpe? Eller have udskiftet dit gasfyr? Så kontakt Lindpro.

Hos Lindpro er vi autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag. Vi kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Det betyder, at du kun behøver at ringe ét sted hen, når du har behov for en hurtig indsats.

Adresse

array(0) {
}