NULL
	
Aalborg

Aalborg

Lindpro er en stærk samarbejdspartner i Nordjylland. Fra afdelingen i Aalborg dækker Lindpro hele Nordjylland - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer.

Lokal forankring

Afdelingen i Aalborg giver Lindpro den lokale forankring og erfaring, der er så vigtig i forhold til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper. Lindpros 24-timers service sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Desuden indgår Lindpro individuelle serviceaftaler der er tilpasset kundernes konkrete behov.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen i Aalborg den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser. Afdelingen kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise, og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau.

Skræddersyede tekniske koncepter

Med en serviceaftale eller en facility serviceaftale kan du trygt overlade teknikken til os. En serviceaftale forbygger nedbrud og sikrer, at dine tekniske installationer, din bygning og dit produktionsapparat fungerer præcis, som det skal, og opfylder gældende lovkrav.

Hvis du ønsker at samle alle dine tekniske serviceydelser ét sted, kombinerer vi vores fagområder til en skræddersyet facility serviceaftale for netop din virksomhed, så du kan opnå større driftssikkerhed og økonomisk gevinst.

En facility service kontrakt kan indeholde:

  • Energirådgivning og -optimering
  • El-, vvs-, blik- og ventilationsservice
  • Drift og service på adgangskontrol, sikring og overvågning
  • Bygningssyn, registrering af klimaskærme og tekniske installationer
  • Drifts- og vedligeholdelsesbudgetter for bygninger og installationer

• Renholdelse, snerydning og vedligeholdelse af udendørsområder

• 24-timers service

Adresse

array(0) {
}