NULL
	
Aarhus

Aarhus

Lindpro er en stærk el-teknisk samarbejdspartner for private og offentlige virksomheder i Aarhus, hvorfra vores afdeling dækker det meste af Østjylland. Du møder pålidelige og kompetente medarbejdere, der sikrer høj kvalitet til tiden og en hurtig serviceindsats.

Fælles styrke – lokal indsats

Vores afdeling i Aarhus har en ressourcestærk organisation i ryggen. Det betyder, at vi kan trække på fælles erfaringer og viden – samt mandskab, når vi sammensætter de rette løsninger og mandskabsstyrker til store og små entrepriser. Vi værner om vores relationer til kunder og samarbejdspartnere – og vi udnytter vores lokalkendskab i et tæt samarbejde.

Vores kerneforretning er el-installation – og vores kernekompetencer er intelligente bygningsinstallationer, industriinstallationer, sikkerhed og service. Vi vidensdeler og videreuddanner løbende vores medarbejdere, så de er i stand til at vejlede omkring de nyeste teknologier og løsninger.

Fra dialog til levering

Vi trækker på en bred erfaring inden for mange industrier, som vi sætter i spil gennem løbende dialog og sparring med dig som kunde. Vi leverer tværfaglige el-entrepriser med alt fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning. Som din professionelle samarbejdspartner sikrer vi kvalitet, rettidig levering og konkurrencedygtige priser.

Lindpro leverer en bred vifte af el-tekniske løsninger til vores offentlige kunder – eksempelvis kaldeanlæg på sygehuse og plejehjem eller el- og datainstallationer til institutioner og kontorer. I tæt dialog med dig som kunde finder vi de løsninger, der bedst imødekommer dine medarbejdere, borgere og andre interessenter – og vi sikrer effektivitet og lønsomhed.

Din lokale servicepartner

Som en lokal afdeling i Aarhus kan vi tilbyde 24-timers service, der sikrer dig en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder desuden individuelle serviceaftaler, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi har specialister inden for adgangssikring, tyveri- og brandalarmering samt kaldeanlæg til hospitaler og plejehjem i afdelingen. De yder teknisk støtte og rådgivning til Lindpros øvrige afdelinger landet over, men deres primære opgave er at vejlede og implementere de rette løsninger hos vores lokale kunder.

VVS

Skal du have skiftet en varmepumpe? Eller have udskiftet dit gasfyr? Så kontakt Lindpro.

Hos Lindpro er vi autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag. Vi kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Det betyder, at du kun behøver at ringe ét sted hen, når du har behov for en hurtig indsats.

Adresse

array(0) {
}