Bramming

Bramming

Lindpro er en stærk samarbejdspartner inden for elinstallation i Bramming og omegn. Fra afdelingen i Bramming dækker Lindpro hele området - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for stærkstrøm, svagstrøm, netværksinstallationer, landbrugsinstallationer, industriinstallationer, samt øvrige specialer.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen i Bramming den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fag-entrepriser. Afdelingerne kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise, og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Lokal forankring

Afdelingen i Bramming giver Lindpro den lokale forankring og erfaring, der er så vigtig i forhold til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper. Lindpros 24-timers service sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Desuden indgår Lindpro individuelle serviceaftaler tilpasset kundernes konkrete behov.

Skræddersyet landbrugsinstallationer

Udover at dække branchens generelle kompetencer har Lindpro i Bramming stor erfaring med alle moderne elinstallationer til det danske landbrug, lige fra lys til avancerede proces- og foderanlæg. Vore ansatte har mange års erfaring med elektriske opgaver for landbruget, og de specielle krav der stilles til sikkerhed og hygiejne i branchen.

Industri

Virksomheders konkurrenceevne afhænger af effektive processer. Som samarbejdspartner fokuserer Lindpro derfor på driftssikkerhed og medarbejdernes personlige sikkerhed, når vi anbefaler og installerer den optimale løsning for den enkelte kunde. Alle installationer udføres med udvalgte materialer med tanke for senere udvidelser. Gennem en hensigtmæssig opbygning sikrer vi en ukompliceret vedligeholdelse af installationer og tavleanlæg, og vi beskytter anlægget mod slid og skader.

Adresse

KONTAKTPERSONER

Lars Küster
Lars Küster
Sektionschef
Thomas D. Mollerup
Thomas D. Mollerup
Servicechef, Stærkstrøm