NULL
	
Bramming

Bramming

Fra afdelingen i Bramming leverer Lindpro tekniske løsninger, der giver energi til mere i bl.a. landbrug, kommuner/skoler, boligforeninger, foderstof- og industrivirksomheder.

Godt lokalkendskab   

Med afdelinger i både Bramming og Esbjerg er Lindpro stærkt repræsenteret i det sydvestjyske område og kan sikre lokalt kendte teknikere og hurtig udrykning overalt i området. Vi er således det oplagte valg, når de ambitiøse udviklingsplaner skal udmøntes eksempelvis inden for energi, industri og landbrug. Vi har samlet nogle af landets dygtigste teknikere inden for industri – og landbrugsinstallationer, der har solid erfaring med de særlige lovgivningskrav, som stilles til sikkerhed samt de rigtig tekniske løsninger, der er i branchen, når der arbejdes i nærheden af dyr og maskiner.

Vores størrelse gør os i stand til at imødekomme de hastigt ændrede og komplekse behov, som organisationer og virksomheder i området mødes af i en tid, hvor der fra Esbjerg Kommunes side arbejdes målrettet på at blive Danmarks tredje vækstcenter. Samtidig har mange års tilstedeværelse i området givet os det stærke lokalkendskab, der sikrer et velfungerende samarbejde med andre faggrupper og samarbejdspartnere, så du som kunde får de bedste løsninger.

Stor kapacitet og højteknologiske løsninger

Med en stor landsdækkende organisation i ryggen kan Lindpros afdeling i Bramming løse alle jeres tekniske udfordringer og skabe innovative løsninger til fremtiden for jer – ingen opgave er for stor eller for lille.

Uanset om din virksomhed er på udkig efter en teknisk servicepartner på jeres eksisterende anlæg eller har brug for nye installationer, der kan understøtte jeres vækstplaner, så er vi klar til at hjælpe. Vi giver også gerne gode råd og vejledning om alt fra fremtidssikrede brand- og sikringstekniske løsninger til fordelagtige energioptimeringer på jeres VVS- og el-tekniske anlæg.

Kontakt os på bramming@lindpro.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan løse jeres konkrete behov.

Du er godt hjulpet døgnet rundt året rundt 

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og vores centrale placeringer i det sydvestjyske område sikrer jer en hurtig og effektiv indsats på alle tidspunkter af døgnet. Vi er klar til at løse både jeres akutte tekniske nedbrud og de langsigtede strategiske investeringer.

Gennem årene har vi vejledt om, installeret og serviceret el-, brand- og sikringstekniske løsninger til en lang række skoler, landbrugs- og industrivirksomheder, Esbjerg Kommune, Bramming Plastindustri og Danish Agro.

Adresse

array(0) {
}