NULL
	
Esbjerg

Esbjerg

Lindpro er en stærk samarbejdspartner inden for el-installationer i Sydvestjylland. Fra afdelingen i Esbjerg dækker Lindpro hele området - ikke blot geografisk, men også med en bred vifte af el-tekniske løsninger og kompetente medarbejdere.

Stor virksomhed – mange muligheder

Som en del af Lindpro, der er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder, kan afdelingen i Esbjerg trække på koncernens samlede tekniske ekspertise, mandskabsmæssige styrke og viden om de nyeste installationer, der løbende styrkes gennem uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv de mest krævende opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Kompetente servicefolk

Er uheldet ude, er du hos Lindpro sikret en hurtig og effektiv indsats i kraft af Lindpros 24-timers service. Lindpro er en pålidelig servicepartner, der indgår individuelle serviceaftaler tilpasset kundens konkrete behov. Vores servicefolk er altid inden for rækkevidde og klar til at minimere risikoen for dyre og sikkerhedstruende nedbrud, gennem det rette miks af service og vedligehold.

Certificeret sikringsinstallatør

Lindpro i Esbjerg er certificeret sikringsinstallatør med solid erfaring og bred faglig ekspertise inden for svagstrømsinstallationer. Lindpro tilbyder offentlige og private virksomheder den nyeste teknologi og fleksible løsninger på sikringsområdet. Afdelingen har bl.a. installeret mange kameraer på skoler i lokalområdet.

Specialister i maritime installationer

Lindpro i Esbjerg har et team af specialister i skibsinstallationer, der tilbyder unikke spidskompetencer inden for sikkerhed, kommunikation, navigation og generatoranlæg til offshore og skibsindustrien.

Afdelingen har udviklet en bred vifte af el-tekniske kompetenceområder, som holder vand under de mest ekstreme forhold.

Vi har kort sagt fokus på at sikre vores kunder de bedste el-tekniske løsninger.

Adresse

array(0) {
}