NULL
	
Fredericia

Fredericia

Afdelingen i Fredericia dækker byerne omkring Lillebæltsbroerne - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for stærkstrøm, svagstrøm, netværksinstallationer, industriinstallationer, samt øvrige specialer.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen i Fredericia den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser inden for bygnings- og industriinstallationer. Lindpro i Fredericia kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer, gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Lokal forankring

Mange års tilstedeværelse i regionen giver Lindpro det lokalkendskab, der er så vigtigt i forholdet til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper. Samtidig har Lindpros tætte samarbejdsrelationer med områdets store virksomheder, blandt andre Tuborg-Fredericia Bryggeri, A/S Dansk Shell og Coca Cola Tapperierne A/S, skabt et erfaringsgrundlag, der gør Lindpro til et naturligt valg ved fremtidige el-entrepriser i industrien.

Servicepartner

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og den centrale placering sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet er ude. Lindpro Fredericia tilbyder desuden individuelle vedligeholdelses- og serviceaftaler tilpasset kundens behov.

VVS

Skal du have skiftet en varmepumpe? Eller have udskiftet dit gasfyr? Så kontakt Lindpro.

Hos Lindpro er vi autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag. Vi kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Det betyder, at du kun behøver at ringe ét sted hen, når du har behov for en hurtig indsats.

Adresse

array(0) {
}