NULL
	
Glostrup

Glostrup

Fra hovedafdelingen i Glostrup dækker Lindpro hovedstaden og Nordsjælland ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for en række af fagets specialer.

Fælles styrke

Med et net af afdelinger i hele landet har Lindpro den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser. Alle afdelinger kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Maskin-elektro

I Glostrup har Lindpro et af Danmarks mest moderne elektromekaniske værksteder, som renoverer og sælger elektromotorer, pumper og gear, ventilatorer, generatorer m.m. Værkstedet er autoriseret Grundfos-samarbejdspartner.

Service og vedligehold

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og den centrale placering sikrer hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Med flere end 100 servicebiler i hovedstadsområdet er Lindpro altid i nærheden. Lindpro tilbyder desuden individuelle service- og vedligeholdelsesaftaler, tilpasset kundernes behov.

VVS

Skal du have skiftet en varmepumpe? Eller have udskiftet dit gasfyr? Så kontakt Lindpro.

Hos Lindpro er vi autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag. Vi kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Det betyder, at du kun behøver at ringe ét sted hen, når du har behov for en hurtig indsats.

Adresse

array(0) {
}