NULL
	
Haarby

Haarby

Lindpro er din lokale samarbejdspartner til alle typer opgaver inden for el-installationer.

Lokal kontakt- landsdækkende ekspertise.

Vores lokale medarbejdere er altid lige i nærheden, og samtidig kan vi trække på spidskompetencer fra hele landet, når særlige behov opstår.

Overblik og besparelser

Gennem konstant udvikling af både forretningsområder og vores 1200 medarbejdere, sikrer vi vores kunder inden for offentlige og private virksomheder, landbrugssektoren mv. individuelle og fremtidssikrede løsninger. Vi kan altid tilbyde den nyeste teknologi og intelligente bygningsinstallationer, som giver øget overblik og trivsel for medarbejdere samt store energibesparelser.

Vi forøger din konkurrenceevne

Vores kunders konkurrenceevne afhænger af effektive processer. Industriinstallationer er derfor et væsentligt forretningsområde med funktionalitet og sikkerhed i højsædet. Som samarbejdspartner fokuserer Lindpro på driftssikkerhed og medarbejdernes personlige sikkerhed, når vi anbefaler og installerer den optimale løsning på både kort og lang sigt.

Som kunde får du et fast serviceteam, der kender dit anlæg og kan yde en hurtig og effektiv indsats. Og gennem systematisk vedligehold minimeres risikoen for driftstop. Vi tilbyder kort sagt individuelle serviceaftaler tilpasset dine konkrete behov og ønsker – med branchens bedste medarbejdere. Og vi er til rådighed døgnet rundt.

Adresse

array(0) {
}