NULL
	
Hillerød

Hillerød

Lindpro er en stærk samarbejdspartner inden for elinstallation i Hillerød og omegn. Fra afdelingen i Hillerød dækker Lindpro hele området - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for stærkstrøm, svagstrøm, netværksinstallationer, industriinstallationer og en række af fagets specialer.

I afdelingen i Hillerød har man desuden specialiseret sig indenfor pharma. Vores erfarne pharma-elektrikere har opbygget en solid erfaring indenfor dette område og kender betydningen af, at begå sig på en arbejdsplads hvor omhyggelighed, kvalitetsbevidsthed og præcision kendetegner hverdagen.

Lindpro er autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag – og kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Og du behøver kun ringe ét sted, når du har behov for en hurtig indsats.

Lindpro Hillerød er medlem af FjR-ordningen, der garanterer specialuddannede montører med speciale i fjernvarme og energibesparelser.

Afdelingen har desuden sit eget elektromekaniske værksted, hvor vi håndterer alt fra renovering, reparationer og tekniske løsninger.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen i Hillerød den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser.

Afdelingerne kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise, og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Lokal forankring

Afdelingen i Hillerød giver Lindpro den lokale forankring og erfaring, der er så vigtig i forhold til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper. Lindpros 24-timers service sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Desuden indgår Lindpro individuelle serviceaftaler tilpasset kundernes konkrete behov.

Adresse

array(0) {
}