NULL
	
Horsens

Horsens

Fra afdelingen i Horsens dækker Lindpro midtjylland - ikke blot geografisk, men med spidskompetencer inden for en række af fagets specialer.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største elentrepriser. Lindpro i Horsens kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer, gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Lokal forankring

Mange års tilstedeværelse i regionen har givet Lindpro det lokalkendskab, der er så vigtigt i forhold til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper. Gennem årene har afdelingen hentet erfaringer i det almene boligbyggeri, en række private og offentlige administrationsbygninger og i industrien.

Servicepartner

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og den centrale placering sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet er ude. Lindpro tilbyder desuden individuelle vedligeholdelses- og serviceaftaler tilpasset kundens behov.

VVS

Skal du have skiftet en varmepumpe? Eller have udskiftet dit gasfyr? Så kontakt Lindpro.

Hos Lindpro er vi autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag. Vi kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Det betyder, at du kun behøver at ringe ét sted hen, når du har behov for en hurtig indsats.

Adresse

array(0) {
}