NULL
	
Kalundborg

Kalundborg

En stærk erhvervsby som Kalundborg med væsentlige virksomheder som NOVO og Statoil kræver en stærk og kompetent el-installatør som Lindpro. Her er ingen el-tekniske opgaver hverken for store eller små.

Kalundborgs lokale el-installatør

Lindpro er en stærk samarbejdspartner på Vestsjælland. Afdelingen i Kalundborg dækker hele oplandet – ikke blot geografisk, men også med en bred vifte af el-tekniske løsninger og kompetente medarbejdere. Mange års tilstedeværelse i byen har givet Lindpro et stærkt lokalkendskab og tætte samarbejdsrelationer med områdets store virksomheder som Novo Nordisk og Statoil. Det gør Lindpro til et naturligt valg ved fremtidige el-entrepriser i industrien og installation af produktions- og procesanlæg.

Lindpro i Kalundborg har spidskompetencer inden for en lang række af el-fagets specialer. Ingen opgaver er for små eller store – uanset om det drejer sig om service- og vedligeholdelsesopgaver eller entreprisesager.

Kompetente servicefolk – altid inden for rækkevidde

Lindpro i Kalundborg er en pålidelig servicepartner, der indgår individuelle serviceaftaler tilpasset kundernes konkrete behov. Vores servicefolk er altid inden for rækkevidde og klar til at minimere risikoen for dyre og sikkerhedstruende nedbrud, gennem det rette miks af service og vedligehold. Og som kunde er du ikke mindst sikret en hurtig og effektiv indsats i kraft af Lindpros 24-timers service.

Moderne elektromekanisk værksted

Som en særlig spidskompetence har Lindpro i Kalundborg et moderne elektromekaniske værksted, hvor opgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter frekvensomformere, pumper og gear. Afdelingen Maskinelektro har udover det traditionelle arbejdsfelt inden for renovering af elektromotorer og generatorer, også stærke kompetencer inden for kraner, certificering og klassificering af elektromotorer, facade- og trappelifte, kabel- og trykluftslanger.

Certificeret sikkerhedsprodukter

Lindpro har mange års erfaring i kundetilpassede løsninger inden for sikringsanlæg, både i det private erhvervsliv og det offentlige. Vores kerneområder inden for sikring er adgangskontrolanlæg, videoovervågning og tyverialarm. Alle vores sikringsanlæg er godkendte og koblet op til døgnbemandet kontrolcentral, ligesom vores montører er veluddannede til, at installere og servicere alle sikringsanlæg.

Adresse

array(0) {
}