NULL
	
Kolding

Kolding

Lindpro er en stærk samarbejdspartner inden for elinstallationsarbejder i Trekantsområdet. Fra afdelingen i Kolding dækker Lindpro hele området - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for stærkstrøm, svagstrøm, netværksinstallationer, industriinstallationer, samt øvrige specialer.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen i Kolding den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser inden for bygnings- og industriinstallationer. Afdelingen kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer, gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Lokal forankring

Afdelingen i Kolding giver Lindpro den lokale forankring og erfaring, der er så vigtigt i forholdet til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper.

Servicepartner

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og den centrale placering sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet er ude. Lindpro tilbyder desuden individuelle vedligeholdelses- og serviceaftaler tilpasset kundens behov.

Adresse

array(0) {
}