NULL
	
Næstved

Næstved

Lindpro udfører alle former for elarbejde i Storstrømsområdet. Igennem de 27 år, som Næstved/Vordingborg har eksisteret, er der opnået et godt lokalkendskab til kunderne og deres behov for både stærk- og svagstrømsinstallationer.

Ingen opgave er for lille eller stor, og Lindpro betragter enhver opgave som en udfordring til at finde den rigtige pris og fremtidssikrede løsning for den enkelte kunde.

Lindpro er autoriseret og har en bred mandskabsstyrke af VVS- montører. Vi har derfor altid de rette projektledere og teknikere på hånden til opgaver inden for VVS og ventilation. Vi har alle tekniske kompetencer under samme tag – og kan derfor tilbyde samlede totalløsninger med kompetente fagfolk, der kender dine anlæg. Og du behøver kun ringe ét sted, når du har behov for en hurtig indsats.

Lindpro Næstved er medlem af FjR-ordningen, der garanterer specialuddannede montører med speciale i fjernvarme og energibesparelser.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingerne i Vordingborg og Næstved den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser. Lindpro i Vordingborg og Næstved kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer, gennem løbende uddannelse af afdelingernes medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

24 timers el-service

Skulle uheldet være ude, kan Lindpro altid træffes. Såfremt der opstår et akut behov for faglig ekspertise, vil en af Lindpros servicemontører i sin servicevogn, der er forsynet med det mest moderne udstyr og instrumenter, kunne klare de fleste opgaver.

Adresse

array(0) {
}