NULL
	
Nyborg

Nyborg

Lindpro er en stærk samarbejdspartner inden for elinstallationsområdet på Fyn. Fra afdelingerne i Odense, Nyborg, Haarby og Svendborg dækker Lindpro hele Fyn - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for en række af fagets specialer.

Lokal forankring og fælles styrke

Lindpro har været beskæftiget på Fyn i mere end 40 år og har derved opnået den lokale forankring, som vi finder betydningsfuld for vores forhold til kunder og øvrige faggrupper. Ved at være en del af Lindpro-koncernen har lokalafdelingerne på Fyn desuden den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser inden for både private og offentlige bygnings- og industriinstallationer.

Lindpro på Fyn kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise. Samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til den rigtige pris.

Døgnservice

På serviceområdet udfører Lindpro på Fyn service for en hel række lokale virksomheder og tilbyder individuelle serviceaftaler tilpasset kundernes konkrete behov. Sammen med Lindpros 24-timers service og afdelingernes placering i Odense, Nyborg, Haarby og Svendborg sikres vores kunder en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude.

Adresse

array(0) {
}