NULL
	
Viborg

Viborg

Fra afdelingen i Viborg leverer Lindpro tekniske løsninger, der giver energi til mere i bl.a. boligforeninger, kommuner, banker, hospitaler, industrivirksomheder og kontorbygninger.

Stærkt lokalkendskab

Centralt beliggende i hjertet af Region Midtjylland dækker Lindpros afdeling i Viborg hele det midtjyske område. Vi er således det oplagte valg, når de ambitiøse udviklingsplaner overalt i regionen skal udmøntes eksempelvis inden for velfærdsteknologi, energioptimering eller digitalisering.

Vores størrelse gør os i stand til at imødekomme de hastigt ændrede og komplekse behov, som organisationer og virksomheder i området mødes af som følge af de opadgående konjunkturer, som hele regionen er præget af. Samtidig har mange års tilstedeværelse i regionen givet os det stærke lokalkendskab, der sikrer et velfungerende samarbejde med andre faggrupper og samarbejdspartnere, så du som kunde får de bedste løsninger.

Fælles styrke er jeres fordel

Med en stor landsdækkende organisation i ryggen kan Lindpros afdeling i Viborg løse alle jeres tekniske udfordringer og skabe innovative løsninger til fremtiden for jer – ingen opgave er for stor eller for lille.

Uanset om din virksomhed er på udkig efter en teknisk servicepartner på jeres eksisterende anlæg eller har brug for nye installationer, der kan understøtte jeres vækstplaner, så er vi klar til at hjælpe. Vi giver også gerne gode råd og vejledning om alt fra tidssvarende brand- og sikringstekniske løsninger til fordelagtige energioptimeringer på jeres VVS- og el-tekniske anlæg.

Kontakt os på viborg@lindpro.dk hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan løse jeres konkrete behov.

Døgnservice året rundt

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og vores centrale placering i det midtjyske område sikrer jer en hurtig og effektiv indsats på alle tidspunkter af døgnet. Vi er klar til at løse både jeres akutte tekniske nedbrud og de langsigtede strategiske investeringer.

 

 

Adresse

array(0) {
}