Egå Gymnasium

Egå Gymnasium

Lindpro hjælper Egå Gymnasium med at spare en fjerdedel af deres årlige strømforbrug
 

Lindpro leverede i 2006 el-entreprisen på byggeriet af Egå Gymnasium og har de seneste 10 år været serviceleverandør på domicilet. Nu hjælper Lindpro gymnasiet med at konvertere over 1000 lamper til LED-belysning.

 
 
01 / 0
 

”Vi har samarbejdet med Lindpro i 10 år, og de kender husets installationer bedre end nogen anden. De er altid til rådighed, når vi har brug for dem enten over telefonen eller her på lokationen. Og det er et must, når det gælder valg af servicepartner”,  fortæller Jakob Kristensen, der er pedel på Egå Gymnasium.

I et velbygget domicil med blot 10 år på bagen har der først i 2016 været incitament til at igangsætte optimerende investeringer. Lindpro hjælper Egå Gymnasium med at udskifte over 1000 lamper med energibesparende LED-belysning. En investering, der forventes at blive tjent hjem i løbet af fem år.

”I løbet af fem uger får vi udskiftet alle loftslamper i kontorer og fællesområder med LED-belysning, som Lindpro har lavet nogle gunstige beregninger på.

Vi kan spare ca. 400 kWh om dagen svarende til ¼ af vores samlede forbrug. LED-lyset har et mere hvidt lys, som vi synes giver en bedre belysning i lokalerne”, fortæller Ole Petersen, der som pedel på Egå Gymnasium kan garantere, at man kun får tilbagemelding på nye tiltag fra eleverne, hvis de synes noget er forringet. Og der har ingen klager været i forhold til belysningen fra elevernes side.

Lindpro er vores huselektriker

Egå Gymnasium ringer til Lindpro med alle opgaver, der involverer strøm lige fra opsætning af en ny stikkontakt og tilslutning af klimaanlæg til lysstyring og datanet. Gymnasiet har en serviceaftale med Lindpro, der hvert andet år foretager en el-sikkerhedstest – og årligt tester, at alle brandmeldere i bygningen virker.

”Lindpro har været med til at sætte præg på huset helt fra starten af byggeriet. De forstår at tilrettelægge deres arbejde efter vores forhold såsom undervisningstider mv.”, fortæller Jakob Kristensen og fortsætter:

”Vi har tillid til dem som servicepartner, fordi de har fokus på den rette løsning for os. Da lamperne på parkeringspladsen eksempelvis begyndte at springe for et par år siden, foreslog de en renovering af de eksisterende lamper, fordi LED-lys endnu ikke var en rentabel løsning for os. Lindpro er gode til at rådgive og vejlede os om muligheder, der er relevante for os”.

Vi stiller høje krav

Egå Gymnasium stiller høje krav til deres installationer i et hus med fokus på fleksibilitet og trivsel.

”Vi ved, at vi får de bedste løsninger og priser hos Lindpro, fordi vi selvfølgelig også får tilbud fra andre leverandører. Vi får en god kvalitet første gang, og serviceniveauet er i top.

Lindpro kender vores hus, de kommer til tiden, overholder aftaler, og leverer det, de har lovet. Vi har et godt samarbejde med Lindpros folk, der deler viden, der er relevant for os, og vi får inspiration til nye muligheder på messer og seminarer, som de inviterer os med på”, slutter Jakob Kristensen.

Om Egå Gymnasium

Det 183 mio. kr. dyre byggeri blev indviet i 2006 og er opført i beton, stål og glas og er formet som en rektangulær kube, der udgør en ’ø’ i landskabet. Bygningens fag- og klasselokaler ligger rundt om et stort åbent fællesområde. Gymnasiets arkitektoniske rammer er tilpasset moderne undervisningsformer og har et stort fællesauditorium samt ”offentlige” studiemiljøer med it-faciliteter, der er placeret i skolens fællesarealer. Indretningen understøtter skolens værdigrundlag om at fremme et socialt studiemiljø.

 
Se alle vores cases Se alle cases