NULL
	
Skolen på Amagerbro

Skolen på Amagerbro

Lindpro er en stærk partner inden for renovering af bygninger
 

Som en del af TRUST-samarbejdet med Københavns kommune har Lindpro været underentreprenør på alle elektriske installationer på Skolen på Amagerbro.

 
 
01 / 0
 

Renoveringen af skolen havde til formål at sikre bedre rammer for et sundt og stærkt læringsmiljø for både elever og lærere på skolen. Der har blandt andet været fokus på at forbedre lysforhold og indeklima samt skabe bedre rammer for anvendelse af digitale læringsværktøjer i undervisningen.

Renovering af en skole i drift

Projektet var inddelt i etaper, hvor dele af skolen blev lukket af for renoveringen, mens resten af skolen fortsat var i drift. Det stillede ekstra krav til mandskabet på skolen.

Allan Olsen, der var projektleder på opgaven, fortæller: ”Det var afgørende for projektets succes, at vi kunne tage et stort hensyn til lærerne, pedellen og de øvrige brugere på skolen. For dem var det frustrerende at skulle få en normal arbejdsdag til at fungere midt i sådan en stor ombygning. Derfor prioriterede jeg højt at have en god dialog med dem, så vi alle kom så gnidningsløst som muligt gennem projektet”.

Se mere om projektet i vores video.

 
Se alle vores cases Se alle cases