WR Entreprise

WR Entreprise

Byggeprocessen handler om mennesker
 

For WR Entreprise er troværdighed den afgørende faktor i ethvert samarbejde og byggeri. De betegner sig selv som én af Danmarks mindste totalentreprenører, der samarbejder med Danmarks største elinstallatørvirksomhed, Lindpro. Det gør de alene, fordi de har tillid til Lindpros folk.

 
 
01 / 0
 

WR Entreprise benytter Lindpro som elinstallatør i byggeprojekter for DFE i Valby, hvor Lindpro udfører el-arbejdet i flere hundrede lejligheder i forskellige boligblokke. Frem til 2019 skal Lindpro yderligere varetage elentreprisen på ca. 1.000 lejligheder i Sydhavnen.

”Vores flerårige samarbejde med Lindpro bygger på troværdighed. De gjorde et godt stykke arbejde i Valby, og derfor har vi forlænget samarbejdet frem til 2019 med et stort projekt i Sydhavnen. Lindpro kommer totalt set til at udføre el-arbejdet i omkring 1.800 lejligheder for os. Og det gør de kun, fordi vi har tillid til deres folk lige fra projektleder til elektriker”, fortæller Willy Rasmussen, der som en mindre aktør på markedet har særligt fokus på altid at have de rette samarbejdspartnere på hånden. Han fortsætter:

”Det handler om mennesker, og vi skal kunne stole på hinanden og samarbejde – også når der opstår udfordringer. Lindpro har nogle proaktive medarbejdere, der tager ansvar og byder ind, hvis vi skal tage en hurtig og god beslutning i processen. Det gælder både på projektlederniveau og for elektrikeren ude på pladsen”.

Der skal være balance mellem pris og kvalitet

WR Entreprise værner om langvarige samarbejdsrelationer med udgangspunkt i, at alle parter skal kunne drive en ordentlig forretning. Vi ønsker samarbejdspartnere, der går ind til opgaven med høj faglighed og engagement. Derfor skal der være balance mellem pris og kvalitet”, fortæller Willy Rasmussen og påpeger et af WR Entreprises vigtigste principper:

”Vi bygger i høj kvalitet og leverer mangelfrit. Det er sådan, vi sikrer nye opgaver, og det er derfor, at vi har travlt. Vi holder fast i vores gode underleverandører, så vi kan sætte det rigtige hold. Fungerer samarbejdet, fortsætter vi. Lindpro har stor indflydelse på, hvordan de løser deres del af entreprisen, og de er gode til at finde løsninger, der tilgodeser den samlede opgave. Kvaliteten er i orden, og det skaber troværdighed hos os og hos vores kunder”.

Vi kender vores Lindpro-folk

”Lindpro er opmærksomme på at sætte de samme folk på vores byggesager, og det skaber synergi i processen i kraft af gentagelseseffekten og viden om, hvilke krav og ønsker vi har til opgaven. Vi er meget sårbare, hvis vores samarbejdspartnere ikke leverer som aftalt, men Lindpro har aldrig svigtet”, fortæller Willy Rasmussen og slutter:

”For en virksomhed af vores størrelse er det sjældent, at vi har en opgave, der løber over så mange år som i tilfældet med Lindpro, der skal levere el-entreprisen på lejlighederne i Sydhavnen i 2019. Men jeg er tryg ved det, fordi Lindpro er et stort firma, hvor jeg med rette kan forvente, at de har musklerne og de rette folk til at levere som aftalt”.

Om WR Entreprise

Virksomheden blev etableret af Willy Rasmussen i 1997 og tæller i dag 20 medarbejdere. WR Entreprise har været totalentreprenør på en række større projekter og har fokus på at have få, men relevante, aktører omkring mødebordet for at gøre byggeprocessen gennemsigtig og overskuelig for alle involverede parter. Dette skal sikre en nem og hurtig kommandovej. En af disse få udvalgte aktører er Lindpro, der bl.a. har varetaget el-entreprisen på opførelse af mere end 800 lejligheder i flere boligblokke i Valby. De 4-5 etagers byggerier har DFE som bygherre med indflytning i 2014-18.

 
Se alle vores cases Se alle cases