Detail og butikscentre
Detail og
butikscentre

Lindpro er en stærk teknikpartner for detailbranchen og butikscentre. Vi leverer driftssikre løsninger og vejledning om den nyeste teknik, der understøtter din butiksdrift.

 
 

Effektiv drift og minimering af svind er vigtigt, uanset om du driver en enkelt butik eller en større butikskæde. Vores mangeårige erfaring med tekniske løsninger til detailhandlen kommer dig til gode. Det gælder både, når det drejer sig om et akut nedbrud eller en langsigtet investering.

Sammen med jer lægger vi en plan for implementering, der passer ind i jeres dagligdag og tager hensyn til kundestrømmen i butikken.

Vælger du en serviceaftale, får du faste teknikere tilknyttet, der kender jeres installationer. De giver dig løbende råd og vejledning om den nyeste teknik, der kan understøtte salget eller minimere svindet, så du nemt kan foretage den nødvendige cost-benefit analyse for din butik.

Især inden for forebyggelse og sikring går udviklingen rigtig stærkt og byder hele tiden på nye løsninger til for eksempel overvågning og sporing.

Se her, hvordan vi kan hjælpe med tekniske løsninger til din butik.