Forskning og universiteter
Forskning og
universiteter

Lindpro er en stærk teknikpartner på universiteter og inden for forskningsområdet i det hele taget, hvor drifts- og kvalitetssikkerhed vægtes ekstra højt.

 
 

Opbevaring af prøver og testmaterialer til forskningsforsøg kræver ofte helt særlige betingelser med hensyn til temperatur- og lysforhold. Samtidig er der ofte mange millioner kroner og forskningstimer på spil. Så vi ved, at det er en tillidssag at varetage teknisk service og vedligehold på universiteter og andre forskningsmiljøer. Og vi er stolte af at blive vist den tillid.

Vi har en fast skare af teknikere, der er særligt uddannet til og vant til at gebærde sig i alle former for forskningsmiljøer. Det gør dem i stand til at imødekomme ethvert af jeres behov og kunne tage de nødvendige hensyn. Vores tekniske løsninger til universiteter og forskning spænder desuden bredt og kan fx omfatte intelligent lys- og temperaturstyring. Og er der tale om eksplosionsfarlige stoffer eller andre forhold, der kræver behov for høj brandsikkerhed og hurtige evakueringsmuligheder, så har vi også løsningerne til det.

Vi er naturligvis certificeret efter det internationalt anerkendte kvalitetsstyringssystem ISO 9001. Det er din sikkerhed for kvalitetskontrol i vores arbejde, så vi kan garantere dig høj driftssikkerhed i dine tekniske løsninger.

Læs om, hvordan vi som mangeårig teknikpartner for Aarhus Universitet sikrer høj forsynings- og brandsikkerhed til gavn for mennesker og værdier: Aarhus Universitet. Se nedenfor, hvilke tekniske løsninger vi tilbyder til universiteter og forskningsmiljøer.