Hospitaler
Hospitaler

Med Lindpro som teknikpartner inden for hospitaler og sundhedsvæsen får du driftssikre løsninger med øje for patienter, pårørende og personale.

 
 

Det er uomgængeligt, at hensynet til patienter og personale kommer i første række, når der skal skiftes enkelte komponenter eller installeres større tekniske løsninger på et hospital. Det er lige så uomgængeligt, at høj oppetid på de tekniske installationer er kritisk for hospitalets drift samt patienternes ve og vel. Det ved vi, fordi vi har mange års erfaring med installation og service på hospitaler rundt om i landet.

Vi har en fast skare af teknikere, der er særligt uddannet til at håndtere de specielle krav og behov, som det kræver at færdes på et hospital – både hvad angår hygiejne, støjgener og menneskelige hensyn. Og vi tilrettelægger altid arbejdet under hensyntagen til jeres spidsbelastninger og ønsker til tidsplan.

Få indblik i den værdi Lindpro skaber for Vejle Sygehus: https://lindpro.dk/cases/vejle-sygehus/ eller læs mere om de tekniske løsninger, vi tilbyder til hospitaler.