Hoved- og totalentreprenører
Hoved- og total-
entreprenører

Med Lindpro som samarbejdspartner på din hoved- eller totalentreprise kan du nøjes med én leverandør på hele din teknikentreprise.

 
 

Vi ved, at rettidig aflevering til den aftalte pris er succeskriteriet i ethvert byggeprojekt. Derfor er du sikret stram styring af tidsplan og budget fra start til slut, når du samarbejder med os. Vores projektledere kommunikerer åbent og konstruktivt med alle parter i hele entrepriseforløbet, så eventuelle flaskehalse hurtigt bliver identificeret og løst.

Tager du os med tidligt i forløbet, giver vi med afsæt i udbudsmaterialet proaktivt råd og vejledning om projektets tekniske installationer, så du undgår ubehagelige overraskelser senere i projektet med risiko for budgetoverskridelser til følge.

På byggepladsen sørger vi for fornuftig og planmæssig fremdrift, fra den første føringsvej er trukket, til den sidste lyskilde er monteret og strømmen tilsluttet. Vores ISO 9001-certificering er din garanti for driftssikre løsninger og sporbarhed til den fremtidige service og vedligehold.

Se her, hvilke tekniske løsninger, vi tilbyder til hoved- og totalentreprenører.