Kontor og domiciler
Kontor og
domiciler

Lindpro er en stærk teknikpartner inden for kontor og domiciler, hvad enten du skal bygge nyt, have ført de tekniske installationer up to date eller skal vedligeholde allerede eksisterende installationer.

 
 

Findes der noget mere irriterende end projektoren eller wifi, der ikke virker, når den store præsentation skal gennemføres for jeres vigtigste interessenter?

Med Lindpro som teknikpartner er du sikret tekniske installationer, der virker og hjælpesomme montører, der kender jeres installationer og ikke kører, før de har sikret sig, at du ved, hvordan anlægget skal betjenes og har ryddet op efter sig selv.

Vi har de tekniske kompetencer til at løfte enhver opgave – stor eller lille – i lige netop jeres kontor- eller domicilbyggeri. Og vi kan sørge for, at du får 100 procents overblik og styring over, hvem der færdes hvor i bygningen hvornår med intelligente sensorer og adgangskontrol.

Vi sørger hele tiden for løbende uddannelse og opkvalificering af vores teknikere og montører, så du altid er sikret den bedste rådgivning om de mest moderne løsninger og vejledning om, hvad der bedst passer til netop jeres behov.

Læs mere om nogle af de domicil-løsninger vi har udført her:  Fjordenhus og MT Højgaard eller se nedenfor, hvilke tekniske løsninger vi tilbyder til kontorer og domiciler.