Brandsikring
Brandsikring

Brandsikring og andre brandtekniske løsninger

 
 

Med totalløsninger inden for brandsikring redder vi menneskeliv og værdier

 

For Lindpro handler brandsikring først og fremmest om at passe på mennesker og værdier for vores kunder. I vores arbejde med brandtekniske løsninger, holder vi fokus på kundernes behov, og vi påtager os ansvaret for hele værdikæden frem til den endelige levering.

Det betyder, at vi naturligt forestår alt lige fra rådgivning og design for projektering og etablering til idriftsættelse, samt drift og vedligeholdelse og løbende optimering af den rette løsning for brandsikring. Kort sagt er vi landsdækkende leverandør af totalløsninger inden for brandsikring.

Vi tilbyder optimale løsninger ud fra enhver given brandstrategi, med elementer som automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), automatiske varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV), automatiske gasalarmeringsanlæg (AGA), automatisk vandsprinkler (AVS), automatisk branddørlukning (ABDL) og flugtvejsbelysning. I er derfor i trygge hænder hos Lindpro, når det kommer til brandsikring.

 

Bygningsreglementet stiller krav til brandsikring – Lindpro leverer de rigtige løsninger

For mange bygningers vedkommende, stiller bygningsreglementet helt specifikke krav til brandsikring – alternativt kan det være forsikringsselskabets ønske. Når disse krav er blevet konkretiserede af byggerådgivere i form af en brandstrategi, sikrer vi levering, installation og idriftsættelse af en løsning, der både lever op til kravene, men også er fremtidssikret og nem at anvende i det daglige. Efter ibrugtagningen sikrer vi den løbende vedligeholdelse således, at niveauet for brandsikring til stadighed fastholdes, optimeres og efterlever kravene.

Vi udarbejder også løsninger til individuel brandsikring, dvs. i situationer hvor der ikke er krav fra Bygningsreglementet. Dette er typisk et supplement til en sikker og kontinuerlig drift eller ved forsikringsmæssige krav, og her kan Lindpro, gennem dialog med kunden, rådgive om og levere en effektiv løsning. Kunderne kan ofte opnå besparelser på forsikringspræmien.

 

Branchens stærkeste palette af kompetencer inden for brandsikring

Lindpro er DBI-godkendt til at levere og servicere langt de fleste brandtekniske løsninger. Med vores mere end 30 års samlede viden og erfaring, leverer vores certificerede og specialiserede medarbejdere fremtidssikrede løsninger inden for brandsikring på det højeste kvalitetsniveau.

 • ABA – automatisk brandalarmeringsanlæg
 • AVA – automatisk varslingsanlæg
 • ABV – automatisk brandventilation (mekanisk/termisk)
 • AGA – automatisk gasalarmeringsanlæg
 • AVS – automatisk vandsprinkler
 • ARS –  automatisk rumslukning
 • ABDL – automatisk branddørlukning
 • Flugtvejsbelysning

 

Byggepladssikring

Har du brug for brandalarmer på byggepladsen, er Cygnus-systemet den helt rigtige løsning for en midlertidig brandsikring.

Cygnus-systemet er i stand til at forbinde 480 individuelle enheder i 15 forskellige zoner. Alarmsystemet er fuldstændig trådløst. Det vil sige, at det kun er centralen, som skal have strøm – resten af anlægget kører på et radionetværk, hvilket gør dette system utrolig fleksibelt.

Fordele ved dette system:

 • Øjeblikkelig lokalisering ved alarm
 • Indbygget sirene
 • Mulighed for blink på alle komponenter
 • Mulighed for site-evakuering via enkelt tryk på panelet
 • Op til 480 enheder på én central fordelt på 15 zoner
 • Kan udvides eller kombineres med førstehjælpstryk, så det også er muligt at lokalisere evt. uheld på byggepladsen
 • Eksterne systemer kan integreres med anlægget – f.eks. tyveri- eller videosystemer
 • Cygnus kan kombineres med andre detektorer som f.eks. vandalarm
 • Systemet kan nemt ændres og udvides
 • Alarmer og beskeder kan sendes direkte til mobiltelefon eller præsenteres grafisk via Lindpro Secure på smartphone eller PC

Cygnus produkter

Cygnus trådløs brandalarm

Cygnus installationsvideo

Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at kontakte Peter Buch Christensen, Mobil: 4090 7081

 

Vores kompetencer og erfaring med brandsikring kommer dig til gode

Vores kompetencerådgivere går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste løsning til jeres brandsikring. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem sikkerhed, budgetrammer, drift og optimal integration.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til brandsikring, skal du endelig kontakte os på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen til højre. Vores erfarne fagfolk står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.