Entreprise

Entreprise

Én leverandør til alle tekniske entrepriser

 
 

Tekniske entrepriser gennem mere end 100 år

Lindpro er en af Danmarks største leverandører af tekniske entrepriser, og virksomhedens rødder går helt tilbage til 1912. Allerede dengang var en af grundstenene for virksomheden netop tekniske entrepriser, og det faglige fundament er derfor meget stærkt.

Vores store erfaring kombineret med en løbende fornyelse af viden, kommer jer til gode i form af høj kvalitet, levering til tiden og punktlig økonomistyring. Når Lindpro laver tekniske entrepriser, kan vi trække på tekniske kompetencer in-house, da Lindpro som koncern rummer tekniske afdelinger inden for stort set alle områder.

På rådgivningssiden har vi god erfaring med at bringe vores store viden i spil tidligt i processen i form af konstruktiv sparring allerede på idéstadiet. Det giver jer typisk et markant bedre udbytte af projektet gennem opnåelse af nye synergier, værdifulde input til løsningsmodeller og optimering af kompatibilitet mellem tekniske enheder og leverancer.

 

Sublim projektledelse er kernen i tekniske entrepriser

Hos Lindpro har vi i entreprise-afdelingen en stor, velanset og erfaren medarbejderskare, der kun laver tekniske entrepriser. Vores erfarne projektledere, formænd og teknikere, der arbejder med tekniske entrepriser, stiller altid høje krav til udførelsen af opgaver og kundens tilfredshed.

Vi arbejder målrettet med at optimere styringen af alle tekniske entrepriser gennem vores interne projektlederuddannelse og vedvarende procesforbedringer. Gennem detaljeret planlægning, effektiv projektstyring og løbende kvalitetskontrol sikres vores kunder en løsning af projekter til den rigtige pris og med et godt øje for rettidig overlevering.

I alle byggeprojekter og tekniske entrepriser er der opsat stramme deadlines, og det overholder vi altid hos Lindpro. Vores projektfolk analyserer alle elementer i projektet og laver derfra den optimale arbejdsproces. Dermed ved alle parter i projektet, hvor og hvornår de skal udføre deres del, så de bidrager bedst muligt til flow, kvalitet og overholdelse af deadline.

Den samlede tekniske ekspertise sikres gennem viden om de nyeste teknologier og installationer samt løbende uddannelse af vores medarbejdere på alle niveauer.

 

Elementerne i tekniske entrepriser og fagentrepriser

Gennem tiden har vi oparbejdet stor erfaring med alle former for fagentreprise, og har den samme tilgang til alle projekter – store såvel som små. Herunder er nogle eksempler på de typer af og elementer i fagentreprise og teknikentreprise Lindpro løser:

  • Storentrepriser, fagspecifikke entrepriser, tværfaglige entrepriser og partnering
  • Sparring om løsningsmodeller
  • El, vvs, adgangskontrol, netværk, brand/sikring, ventilation, CTS og meget mere
  • Optimal planlægning af byggeprocessen
  • Koordinering af egenproduktion, underentreprenører og leverandører
  • Udarbejdelse af plan for anbefalet vedligeholdelse af installationer

 

Vores kompetencer og lange erfaring med fagentreprise kommer dig til gode

Vores entreprise-specialister går i tæt dialog med ingeniører og arkitekter for at finde frem til den bedste individuelle løsning til de tekniske entrepriser. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem økonomi, kvalitet og leveringstid, og styrer ethvert projekt lige efter planen i tæt dialog med byggeledelsen.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro Teknikentreprise kan imødekomme jeres behov og udfordringer med tekniske entrepriser, skal du endelig kontakte os på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen. Vores medarbejdere står klar til dialog og rådgivning om, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.