Kundecenter
Kundecenter

Kontakt Lindpro gennem vores landsdækkende kundecenter

 
 

Lindpro dækker hele Danmark

Lindpro er landsdækkende med lokationer i hele landet. Alle steder bygger vi på det samme koncept for betjening og servicering af vores kunder. Samtidig er Lindpros lokationer også i høj grad lokalt forankrede.

 

Ét telefonnummer – alle kompetencer og løsninger

Vores landsdækkende kundecenter sikrer vores kunder en ensartet service af høj kvalitet og med hurtig responstid uanset hvilken teknisk udfordring det drejer sig om. Vores kundecenter binder alle lokationer og fagkompetencer sammen, så du kun behøver at ringe ét sted hen for løsning af enhver opgave – når som helst og overalt i landet.

Gennem vores kundecenter kan du booke fagspecialister til alle typer af opgaver og omfang. Hos Lindpro sammensætter vi altid en løsning med de elementer og kompetencer, der giver mening og værdi for jer.

 

Lindpro er tæt på dig

Lindpro dækker hele Danmark, hvilket sikrer dig højspecialiserede løsninger og ensartet service uanset hvor i landet du holder til. Vores medarbejdere på alle lokationer og i vores kundecenter står klar til at hjælpe dig med løsning af akutte såvel som faste opgaver.

  • Hovedkontor: Glostrup
  • Jylland: Bramming, Esbjerg, Fredericia, Horsens, Kolding, Silkeborg, Vejle, Viborg, Aabenraa, Aalborg og Aarhus
  • Fyn: Haarby, Nyborg, Odense og Svendborg
  • Sjælland: Glostrup, Hillerød, Kalundborg og Næstved

 

Kontakt Lindpro og få serviceaftale der passer dig

Vores specialister, rådgivere og fagfolk står altid klar til dialog om forestående projekter såvel som akutte opgaver, og finder den bedste individuelle løsning til jer. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem indsats, budgetrammer og responstid.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro kan imødekomme jeres behov og udfordringer med tekniske løsninger, optimering og vedligeholdelse på tværs af landet, står vi altid til rådighed for et møde eller telefonsamtale. Kontakt Lindpro på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen.