Marine
Marine

Skibselektronik og elinstallationer til marine fra Lindpro

 
 

Elinstallationer til søs stiller store krav, Lindpro hjælper med at indfri dem

Alle kompetencer indenfor elinstallation kommer på en prøve, når det handler om marine-installationer, da det hårde miljø stiller helt specielle krav til materialer, produkter og ikke mindst installation. Vi har gennem mange år opbygget og udviklet vores kompetencer indenfor skibselektronik og elinstallationer til marine-brug, og er i dag en af landets bedste og mest komplette udbydere indenfor el og installationer til marine.

Lindpros hold af erfarne specialister leverer, installerer og yder service på alle former for skibsinstallationer og skibselektronik. Alle teknikere er certificerede til at levere og servicere kommunikations- og sikkerhedsmateriel til skibs og offshore-brug.

 

Vores kompetenceområder indenfor skibselektronik

Lindpro har mange års erfaring med både stærkstrøm og svagstrøm, og vi har siden 1986 også specialiseret os i marine-specifikke installationer. Det betyder at du som kunde sikres de bedste løsninger indenfor alle områder i relation til skibselektronik, uanset om det handler om de helt basale installationer eller meget specifikke og krævende installationer udarbejdet efter særlige kravspecifikationer.

Vi tilbyder konkurrencedygtige løsninger på alle de mest anvendte marineprodukter som radar, ekkolod, navigationssystemer og kommunikationsanlæg. Et af vores signaturprodukter er et egenudviklet vandtæt kabinet til skibsradioer på redningsbåde, som øger sikkerheden markant i kritiske situationer.

På området sikkerhed, kombinerer vi vores bedste erfaringer fra konventionelle brand- og røg-alarmer fra bygninger, med vores mange års erfaring med behovene indenfor marine. Det giver dig som kunde og bruger en masse fordele i relation til sikkerhed indenfor skibs- og offshore-brug.

 

Lindpro håndterer alle elementer indenfor moderne skibselektronik

Indenfor skibselektronik findes der mange special-områder og teknologier samt ikke mindst en masse standarder der skal overholdes. Det kræver indsigt, erfaring og en innovativt tankegang at få det hele til at spille sammen, men Lindpro har overblikket og hands-on erfaring med alle nedenstående emner:

  • Radio; VHF, UHF, MF, HF, vandtæt VHF, LMR
  • Radiosyn
  • Satellit-kommunikation; GMDSS, V-SAT, INMARSAT, ICOM
  • NMEA 0183
  • Radar, ekkolod, vindmåler, gyro og navigation
  • Batterier, ladere/generatorer, nødstrømsanlæg og UPS
  • Tavler, instrumenter, lanterner, projektører, pumper
  • Netværk (4G LTE, Wifi)
  • Installation, eftersyn, syn og vedligeholdelse

 

Vores kompetencer og erfaring med skibselektronik kommer dig til gode

Vores specialister inden for skibselektronik går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning for jeres marine-installationer og -elektronik. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem driftsikkerhed, budgetrammer og optimal funktion og integration.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro Marine kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til skibselektronik skal du endelig kontakte os på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen i højre side. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.