Pharma
Pharma

Elinstallationer til pharma-industrien

 
 

Lindpro har elinstallationer til pharma som udvalgt fokusområde

Hos Lindpro har vi stor erfaring med at imødekomme den farmaceutiske industris høje krav til præcis instrumentering og omhyggelig installation i procesanlæg. Dette gælder for traditionelle installationer, renrumsinstallationer og mange andre elinstallationer til pharma-industrien.

Nøgleordene for vores arbejde med enhver form for elinstallationer til pharma, er omhyggelighed, nøjagtighed og proaktivitet. Omhyggelighed og nøjagtighed ligger helt naturligt for os, da det er hvad vi gør på alle vores kompetenceområder, men specifikt for pharma-industrien, har vi stort kendskab til den validering, der anvendes i branchen. Vores proaktive tankegang sikrer at vores kunder får den til enhver tid bedste løsning, så de kan fokusere 100% på deres egen kernekompetence.

 

Fra komplekse udfordringer til enkle og effektive løsninger

Produktions- og procesanlæg i den farmaceutiske industri er ofte komplekse og der stilles høje krav til præcision, stabilitet, kvalitet og oppetid. Vi sørger for optimal styring, instrumentering og installation af de fleste typer anlæg, og sikrer naturligvis en stabil strømforsyning, herunder også nødstrømsanlæg, således at der ikke opstår uventede og kostbare produktionsstop.

Pharma-industrien er en branche med mange renrumsinstallationer, hvor hygiejne og sikkerhed skal være helt i top. Hos Lindpro arbejder vi med de højeste standarder for præcision og med kvalitetssikrede processer, og vi lever op til kravene i udførslen af etablering af og eftersyn på installationer i laboratorier og renrum.

Et tredje og lige så vigtigt element er præcision og sikkerhed omkring opsamling og håndtering af data. Her anvender vi kun de bedste produkter i branchen, så vi kan stå helt og fuldt inde for løsninger, der sikrer optimal datasikkerhed.

 

Løsninger, der imødekommer pharma-industriens krav, standarder og ønsker

Pharma-industrien er reguleret på mange områder, hvilket kun er helt naturligt. Lindpro holder sig konstant opdateret på enhver ændring i gældende lovkrav, og kan dermed sikre kunderne løsninger, der er helt up-to-date, og det gælder både ved nyetableringer såvel som under vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn.

Vi har herunder nogle af de mange eksempler på de lovkrav og standarder vi overholder og udfordringer vi løser hver dag i relation til elinstallationer til pharma-industrien:

  • Lovkrav; EMA, FDA, ISPE, GAMP5
  • Standarder; ATEX, EMC, CE
  • Laboratorier og renrum; etablering, validering og vedligeholdelse
  • Adgangskontrol og TV-overvågning
  • Brandalarmer, gasalarmer og røgalarmer

Vores kompetencer og erfaring med installationer til pharma-industrien kommer dig til gode

Vores specialister går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste løsning til de krav der stilles til jeres installationer. Vi fokuserer altid på at finde det bedste balance mellem driftsikkerhed, budgetrammer og optimal funktion og potentiel integration med andre systemer.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro Pharma kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til elinstallationer i pharma-industrien, skal du endelig kontakte os på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen til højre. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.