Kommuner
Kommuner

Personsikring og andre tryghedsløsninger til jobcentre og borgerservice

 
 

Vi skaber tryghed, så personalet bedre kan fokusere på deres arbejde

Personsikring på kommunale kontorer har stadigt stigende prioritet, da større tryghed hos personalet, såvel interne som udkørende medarbejdere er vigtigt i jagten på et godt arbejdsmiljø. Et forbedret arbejdsmiljø bringer mange positive ting med sig og fører til bedre betjening af borgerne.

Lindpros produkter og løsninger til øget personsikring er meget enkle at opsætte og betjene, og kræver hverken stor viden eller tidsforbrug. Det frigør både tid og overskud til bedre betjening af borgerne.

 

Gennemprøvede og brugervenlige løsninger til personsikring

Lindpros løsninger inden for personsikring har en høj præventiv effekt i form af deres pålidelighed og brugervenlighed, der øger trygheden hos personalet. Dertil kommer de mange aktive funktioner som fx

  • Overfaldsalarmer med positionsangivelse
  • Integration med fx brandalarm
  • Programmerbare fælles-alarmeringer, fx evakuering
  • GSM og GPS baserede løsninger til udkørende medarbejdere

Alarmløsningerne sikrer hurtig hjælp i tilfælde af pressede situationer eller nødsituationer. Der er mulighed for at programmere og afgive forskellige bløde eller hårde alarmkald, så det rette personale kan gribe hurtigt og målrettet ind i en given situation.

 

Avanceret teknologi med store fordele for brugerne

Produkter og teknologi er værdiløse uden fokus på tilpasning til individuelle behov. Alle vores løsninger inden for alarmering giver brugerne markante og unikke fordele:

  • Skalerbart – sikrer trygge medarbejdere i alle typer og størrelser af afdelinger/bygninger
  • Varsling på både PC,  og smartphones – personalet er ikke bundet til deres kontorplads
  • Samme system og brugerflade inde og ude – lavere driftsomkostninger
  • IP-baseret system med remote access – hurtig opsætning/administration og høj oppetid

 

Vi dækker alle behov for personsikring i kommuners arbejdsmiljøer

Vores konsulenter går i tæt dialog med hver enkelt kommune for at finde frem til den bedste individuelle løsning om personsikring, alarmering og andre behov. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav, budgetrammer og integration med andre systemer.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger, der forbedrer personsikring, skal du endelig kontakte os på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig i, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.