VVS-teknik
VVS-teknik

VVS-teknik til erhverv og offentlige bygninger

 
 

Lindpro leverer vvs-teknik til store og små

Vi tager os af vvs-teknik og sikrer hurtig og kvalificeret service, drift og vedligeholdelse af bygninger og anlæg i boligforeninger, kommunale institutioner og virksomheder. Vores landsdækkende netværk af afdelinger og fagfolk sikrer den lokale forankring.

Vi har alle kompetencer indenfor vvs-teknik under samme tag, og vores installatører håndterer hele værdikæden fra vand, gas og varmeforsyning ind i bygningen, drikkevand, varme og afløb ud af bygningen såvel som ventilationsanlæg. Vores lange erfaring på området har givet os en stor og unik viden om de bedste løsninger, hvad enten det handler om nye vandhaner eller en komplet og samlet løsning, hvor flere elementer skal fungere optimalt sammen i det daglige.

 

VVS-teknik fra Lindpro; løsninger, der dækker alle behov

Vores kundebase tæller mange forskellige brancher og industrier, og de fleste har meget individuelle ønsker og behov. Gennem tiden har vi derfor oparbejdet en massiv viden om alle størrelser og typer af løsninger indenfor VVS-teknik. Da Lindpro har mange fagkompetencer under samme tag, kan vi nemt og hurtigt supplere VVS-teknik med bl.a. el, sikring og CTS, og dermed give jer gennemarbejdede totalløsninger.

Vores størrelse giver jer en masse fordele i form af viden, kompetencer og nærhed, uanset hvor i landet I holder til. For at sikre kendskabet til jeres vvs-teknik og -installationer, og bruge det til jeres egen fordel, sætter vi altid et fast team af til jer. Det giver et langt større indblik i installationerne, deres funktion og ikke mindst vedligeholdelsesbehovet, og giver tilmed en tættere relation til de direkte driftsansvarlige.

 

Vi løser alle slags vvs-teknik, og favner både bredde og går i dybden

Hos Lindpro er vi specialister i alle typer af vvs-teknik, og vores medarbejdere får løbende opdateret deres viden om de nyeste produkter, materialer og teknologier. Dette giver jer en sikkerhed for at enhver opgave løses optimalt og i højeste kvalitet, og de større projekter løses med effektiv koordinering mellem fagområder.

Her har du et udsnit af vores mange kompetencer:

  • Vand – brugsvand, sanitet, afløb
  • Varme – fjernvarme (i bygning), centralvarme, cirkulationspumper, gas
  • Blik – tag, facade, tagnedløb
  • Ventilation – køl, varme, solvarme, varmepumper

 

Vores kompetencer og lange erfaring med VVS-teknik kommer dig til gode

Vores specialister går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning til etablering og vedligeholdelse af al jeres VVS. Vi er dedikerede til VVS-teknik og fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem driftsikkerhed, budgetrammer og optimal funktion.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger omkring vvs-teknik i jeres bygninger, skal du endelig kontakte os på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.