Lindpro og Jysk CTS har underskrevet en strategisk samarbejdsaftale. Der er som led heri sket en overdragelse af Lindpros CTS-aktiviteter til Jysk CTS. Lindpro bevarer sine aktiviteter inden for intelligente lys- og bygningsinstallationer (IBI).

– Den intelligente styring af ejendomme er i rivende udvikling. Med det strategiske samarbejde mellem Lindpro og Jysk CTS drager vi nytte af hinandens kompetencer og specialer, så vi fremover kommer til at stå endnu stærkere i markedet for innovative totalløsninger indenfor integrerede CTS og IBI løsninger. Alt sammen med henblik på at skabe effektive og driftssikre tekniske løsninger til de behov vores kunder i både det offentlige og private marked har, siger Claus Fibiger, administrerende direktør i Lindpro.

– Jysk CTS er grundlagt på viden, kompetencer og passion for intelligent bygningsau-tomatik. Jeg ser frem til i et stærkt samarbejde med Lindpro at sætte yderligere fart på udviklingen og fortsætte det gode samarbejde med vores kunder om de bedste, mest stabile og økonomisk optimale løsninger, siger Ken Hansen, administrerende di-rektør i Jysk CTS.