Læs analysen her.

Det er resultatet af flere års målrettede fokus på arbejdsmiljøet på alle niveauer i virksomheden, afslører Lindpros arbejdsmiljøkoordinator Esben Mellergaard.

”For år tilbage lå vi på niveau med resten af branchen, men satte os for, at der skulle ske noget. For vi vil have, at det skal være sikkert for vores medarbejderes familier at sende deres kære på arbejde hos os”, fortæller Esben Mellergaard.

Siden da har Lindpro arbejdet benhårdt på, at gøre arbejdsmiljø til en lige så vigtig del af arbejdsdagen som skruetrækker og rørtang. Og i dag har alle medarbejdere fokus på arbejdsmiljøet – lige fra lærlingen til den administrerende direktør. Noget af det, der har virket allerbedst, er noget så simpelt som at gøre det til en vane at stoppe op og tænke sig om, inden man kaster sig ud i en ny opgave.

”Vi er ikke i mål endnu, for det sker desværre stadig indimellem, at en medarbejder kommer til skade. Men vi har for alvor knækket kurven og det går stadig den rette vej. Brancheanalysen er baseret på tal fra 2017 og som det ser ud lige nu, ender vi forhåbentlig med yderligere næsten at halvere ulykkesfrekvensen her i 2018”, siger Esben Mellergaard.

Krone-smileys over hele linjen
Også på Arbejdstilsynets hjemmeside er der tydelige tegn på, at Lindpros målrettede fokus på arbejdsmiljø betaler sig. Alle virksomhedens 23 lokationer er blevet tildelt krone-smiley.

En krone-smiley gives til en virksomhed, der er arbejdsmiljøcertificeret og som ingen påbud har modtaget inden for det sidste halve år. Læs mere om smiley-ordningen her.