Jobbeskrivelse

Som VVS montør i Lindpro vil du være en del af vores tekniske team, hvor din primære opgave vil være at arbejde på serviceopgaver og mindre projekter for vores erhvervskunder.

 

Faglig profil

Du er uddannet VVS montør, og har flere års erfaring fra en lignende stilling. Du er ansvarsbevidst og kan lide at arbejde selvstændigt med frihed under ansvar.

 

Kvalifikationer

• Du er som minimum uddannet VVS montør

• Du er kvalitetsbevidst og serviceminded

• Du har stor teknisk, faglig og social kompetence

• Du kan skabe merværdi for eksisterende samt kommende kunder

 

Personlig Profil

Vores ideelle kandidat er en kvalitetsbevidst person, der trives i et job med højt arbejdstempo, og som selvstændigt kan planlægge og gennemføre arbejdet indenfor de givne deadlines.

Som person er du selvkørende, og det er vigtigt, at du har mulighed og lyst til at yde en ekstra indsats, når der er deadlines at overholde.

Hos Lindpro er gensidig fleksibilitet noget, der fungerer i praksis. Vi har et godt arbejdsmiljø og en fri og uformel omgangstone.

Du mestrer dit håndværk og lægger vægt på grundighed, selvstændighed og service. Du evner at bevare overblikket og er i stand til at afslutte dine arbejdsopgaver. Du forstår at skabe en god stemning omkring dig og kan samarbejde på tværs af organisationen.

 

Vi tilbyder

• En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed

• Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

• Godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed

• Gensidige krav og forventninger med vægt på loyalitet, etik og ansvarsfølelse

• Attraktive løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning

 

Lindpro er en af Danmarks største teknik- og servicevirksomheder med hovedafdeling i Glostrup og mere end 20 afdelinger fordelt over hele landet.

Hos Lindpro får du mulighed for at arbejde med spændende løsninger inden for el-installation, brand- og tyverisikring, velfærdsteknologi, entreprise, landsdækkende og lokal service, VVS, Hard Facility Management, energioptimering og andre tekniske fagområder.

Lindpro beskæftiger omkring 1000 medarbejdere og har datterselskabet Arssarnerit i Grønland. Det er mennesker, der driver udvikling. Det gælder også i Lindpro, og vi er stolte af vores medarbejdere. Læs mere om os på www.lindpro.dk